Styrketræning

Styrketræning

Vi har det rigtige udstyr til din styrketræning, ligegyldigt om du vil følge et fast træningsprogram eller mere er til at træne på egen hånd. Hos os bestemmer du selv og har alle de muligheder, der er brug for, hvis du skal lykkes med din styrketræning.

I Fitness Syd vil vi gerne give dig de mest optimale forhold at styrketræne under, uanset om du træner til den næste store konkurrence eller mere dyrker styrketræning for sammenholdet og hyggen med de andre i træningscenterets skyld.

Vi har de rigtige maskiner til din styrketræning

Uanset målet for din træning, hvilke dele af din krop du vil træne, og hvilken form for styrketræning du er til, har vi de rette maskiner, de rigtige instruktører og de bedste muligheder for, at du kan lykkes.

Vores maskiner er toptunede og velholdte, og har alle de indstillingsmuligheder, du har brug for. Hver enkelt maskine kan nøje tilpasses til lige præcis det formål, du har med din træning og den måde, din krop er bygget på. Det giver dig de bedste muligheder for at opnå det resultat, du har sat dig for – og måske ligefrem overgå dem.

Vi har naturligvis også håndvægte og andre ”manuelle” træningsredskaber som kettlebells, battle ropes og sandsække. De kan alle sammen være med til at forbedre dine musklers styrke, størrelse og ydeevne. Det er sådan set bare at tage for sig på hylderne – bare du husker at lægge det hele pænt på plads igen.

Cardiotræning – et godt supplement

Ønsker du at supplere din styrketræning med f.eks. cardiotræning, har vi både maskinerne og holdene til det. Vi har alt i løbebånd, crosstrainere, ro- og stepmaskiner og er du til spinning har vi også cyklerne og underviserne til det.

Cardiotræningen giver dig bedre kondition, så du kan træne mere intensivt og løfte mere, når du tager fat på din styrketræning. Samtidig giver det dine muskler noget mere smidighed og så er det altid godt, at få pulsen op og blive forpustet af andet, end de tunge vægte du løfter på.

Husker du at udnytte dit medlemskab?

Fri træning mellem kl: 04-00
Fri hold træning
Gratis træningsplanlægning
Gratis kostvejledning

Skal vi hjælpe dig med at nå dit mål?

Er du ikke overbevist? så lad os ringe dig op