LES MILLS

BODYPUMP®

BODYPUMP® – THE ORIGINAL BAREBELL CLASS er den ideelle træning for enhver der ønsker at blive slank, tonet og fit – hurtigt!

Ved hjælp af lette til moderate vægte, samt mange gentagelser, giver BODYPUMP® dig en træning for hele kroppen og hvor du forbrænder op til 540 kalorier. Instruktøren vil guide dig igennem de videnskabeligt understøttede bevægelser, samt opmundre og motivere dig hele vejen til lyden af fed musik, der vil hjælpe dig til at opnå meget mere end du ville på egen hånd.

Du forlader BODYPUMP® med en følelse af at være blevet gennemarbejdet, motiveret og udfordret – og klar til at komme tilbage efter mere!

LES MILLS GRIT ™   STRENGTH

LES MILLS GRIT ™  STRENGTH er en høj-intensistets interval træningsform (HIIT), designet til at forbedre styrke, kondition og opbygge muskelmasse. I denne træningstime bruges vægtstænger, vægtskiver og kropsvægt til at udfordre alle kroppens store muskelgrupper. LES MILLS GRIT ™  STRENGTH tager den banebrydende HIIT træning ind i holdtrænings-salen og kombinerer det med kraftfuld musik og en inspirerende instruktør, som vil være på gulvet med dig for at guide og motivere dig til at gå til den for at blive fit – hurtigt!

RPM™

RPM™ er indendørs cykeltræning, hvor du styrer intensiteten. Det er sjovt, det er for alle og du kan forvente at forbrænde op til 675 kalorier per time. 

Med fed musik der fylder lokalet og alle deltagere kørerende som én enhed, tager instruktøren dig med på en sjov og hård rejse med bjergbestigninger, sprints og landevejskørsel. I RPM™ arbejdes der effektivt med tempo og belastning, og man finder selv sin grænse, som gradvis kan flyttes.

På den måde får både nybegyndere og erfarne ryttere en effektiv og optimal træning. Hvis du aldrig har prøvet indendørscykling før, vil instruktøren hjælpe dig med indstilling af din cykel.

BODYFLOW®

BODYFLOW® er en yoga-inspireret time, ideel for alle, uanset baggrund, til at påvirke dit sind, din krop og dit liv i en positiv retning.

Timen kombinerer østens mystik med vestens nyeste viden om træning. Holdet forener elementer fra Yoga, Pilates og Tai Chi og er bygget op omkring øvelser for smidighed, balance og styrke. BODYFLOW® fokuserer på åndedræt, indre ro og harmoni og er for dig, der ønsker at træne hele kroppen, øge kropsbevidstheden, reducere stress og løsne op for spændinger.

BODYSTEP®

BODYSTEP® er en time inspireret af moderne stepaerobic-træning, hvor deltagerne øger deres fysiske egnethed til tonerne og energien fra god musik. Baseret på et enkelt princip om at træde op og ned en højdejusterbar platform, tilbyder BODYSTEP en grundig, intensiv og sjov træning, hvor toning og kondition er
i fokus. Bortset fra disse sundhedsmæssige fordele, forbedrer timen desuden din koordination og stabilitet.

LES MILLS TONE™

Hvis du ønsker den bedste blanding af styrke, cardio og coretræning, så er LES MILLS TONE™ lige dét, du søger. LES MILLS TONE™ træner hele din krop! Den udfordrende blanding af lunges, squats, funktionel træning og øvelser med vægte vil hjælpe dig til at forbrænde kalorier og øge dit fitnessniveau.

Derudover fungerer LES MILLS TONE™ også som en god basisklasse, da der er mange muligheder i de forskellige bevægemønstre, således alle kan deltage og få succes med træningen uanset udgangspunkt og fitnessniveau. Hvis du ønsker at blive sundere, gladere, mere veltrænet, hurtigere og stærkere, så kan LES MILLS TONE™ hjælpe dig. Træningsfordele LES MILLS TONE™ forbrænder kalorier og hjælper dig med at forbedre dit fitnessniveau og din styrke. Samtidig øges dit energiniveau, din fleksibilitet, balance, bevægelighed og corestyrke.

LES MILLS CORE™

LES MILLS CORE™ er et intensivt 30-minutters Core træningsprogram, der styrker og toner din krop, skaber balance imellem din overkrop og underkrop, samt strammer mave, ryg og baller. LES MILLS CORE™ er blandt andet perfekt som skadesforebyggelse. Søger du en kort og præcis workout, der styrker og toner din krop, er LES MILLS CORE™ lige holdet for dig. Holdet kan også med fordel benyttes som et supplement til den generelle fitnesstræning. Alle kan deltage.

BODYCOMBAT®

BODYCOMBAT® er konditionstræning med høj intensitet, hvor koreografien er inspireret af kampsportsgrene som boksning, karate og taekwondo, men uden fysisk kontakt med dine med-deltagere. Udover at forbedre din figur, har BODYCOMBAT® til formål at øge din kondition, styrke din krop samt øge din koordinationsevne og kropsbevidsthed.
BODYCOMBAT® er en simpel, sjov og effektiv træningsform, der henvender sig til alle.

Skal vi hjælpe dig med at nå dit mål i 2023?

Er du ikke overbevist? så lad os ringe dig op