EGYM

Anderledes og innovativ cirkeltræning

EGYM er en helt ny og intelligent form for styrketræning. Nøje udvalgte maskiner, sikrer, at du kommer hele kroppen igennem ved hver træning. Komforten er i top og risikoen for skader minimal. Da forkerte indstillinger og dårlig teknik ikke finder sted på EGYM-maskinerne.

HVILKE FORDELE GIVER EGYM MEDLEMMERNE?

• Sikker, effektiv og behagelig træning
• Sjovt, enkelt og motiverende
• Tidsøkonomisk: 2×30 minutter pr. uge
• Individuelle træningsprogrammer baseret på dit personlige mål
• Din egen personlige digitale træner via EGYM fitness-appen

EGYM udstyret og konceptet

Et fuldautomatisk træningskoncept med enheder, der tilpasses brugernes dimensioner, optimale bevægelse og styrke.Enhederne er opstillet i et cirkeltræningskoncept, så man kan træne hele kroppen på 30 min. EGYM konceptet sørger for, at man altid udfører en styrketest ved opstart og løbende i sin programmering, så man konstant bliver presset efter egen styrke og formåen.

Brugerne kan vælge specifikke træningsprogrammer udfra målsætning. Herefter struktureres alle træninger automatisk, så man får de bedste forudsætninger for at nå sit opsatte mål; om det er vægttab, muskelopbygning, genoptræning mv. Brugerne kan løbende holde sig ajour med EGYMs Fitness App, hvor de kan følge deres træning, optjene point, stige i level, se sin BioAge og meget andet for at holde sig motiveret og inspireret.

Det siger vores medlemmer om EGYM

 

” Før i tiden kunne jeg ikke finde motivation til at komme ned i fitnesscentret, nu kan jeg næsten ikke lade vær! Det er sjovt og motiverende at kæmpe mod sin alder, og jeg har mærket stor forskel på min krop, siden jeg har startet.”

Jørgen, 69 år

“At få trænet hele kroppen  kort tid, gør at jeg kommer afsted 3 gange om ugen. Tiden er perfekt og alt ved de smarte EGYM maskiner gør det overskueligt for mig. Før har det været svært for mig at træne med tilpas modstand, men det undgår jeg ved EGYM, da maskinerne altid presser mig, så jeg får det optimale ud af min tid hver gang.”

Lise, 41 år

“Efter jeg er startet med EGYM træning, føler jeg meget mere styrke og energi. Jeg har det bare meget bedre med mig selv. Jeg var i starten skeptisk på disse smarte maskiner, men jeg må bare sige, at jeg ikke kan forestille mig at træne på andre måder i dag.”

Erik, 80 år

“Jeg har ledt efter en træningsform, der virkelig kan presse mig, vise resultater og huske mine træninger. Alt dette får jeg med EGYM. Jeg kan anbefale EGYM og cirkeltræning generelt til mange andre unge mennesker, der vil lære god teknik og den rigtige udvikling i sin træning.”

Alexander, 29 år

Skal vi hjælpe dig med at nå dit mål i 2023?

Er du ikke overbevist? så lad os ringe dig op