EGYM

Anderledes og innovativ cirkeltræning

EGYM er en helt ny og intelligent form for styrketræning. Nøje udvalgte maskiner, sikrer, at du kommer hele kroppen igennem ved hver træning. Komforten er i top og risikoen for skader minimal. Da forkerte indstillinger og dårlig teknik ikke finder sted på EGYM-maskinerne.

HVILKE FORDELE GIVER EGYM MEDLEMMERNE?

• Sikker, effektiv og behagelig træning
• Sjovt, enkelt og motiverende
• Tidsøkonomisk: 2×30 minutter pr. uge
• Individuelle træningsprogrammer baseret på dit personlige mål
• Din egen personlige digitale træner via EGYM fitness-appen

EGYM udstyret og konceptet

Et fuldautomatisk træningskoncept med enheder, der tilpasses brugernes dimensioner, optimale bevægelse og styrke.Enhederne er opstillet i et cirkeltræningskoncept, så man kan træne hele kroppen på 30 min. EGYM konceptet sørger for, at man altid udfører en styrketest ved opstart og løbende i sin programmering, så man konstant bliver presset efter egen styrke og formåen.

Brugerne kan vælge specifikke træningsprogrammer udfra målsætning. Herefter struktureres alle træninger automatisk, så man får de bedste forudsætninger for at nå sit opsatte mål; om det er vægttab, muskelopbygning, genoptræning mv. Brugerne kan løbende holde sig ajour med EGYMs Fitness App, hvor de kan følge deres træning, optjene point, stige i level, se sin BioAge og meget andet for at holde sig motiveret og inspireret.

Skal vi hjælpe dig med at nå dit mål i 2023?

Er du ikke overbevist? så lad os ringe dig op